Servicii transmitere declarații online

     Calcul salarii,  generare, creare, validare si transmitere electronica a declaratiei 112 si a declaratiilor fiscale online. Acest serviciu va scuteste de procedura obtinerii unui certificat  digital de semnatura electronica, oferindu-va in acelasi timp siguranta,  promptitudine si posibilitatea de a economisi timp si bani in ceea ce priveste  transmiterea online a declaratiilor fiscale. Procedura de transmitere electronica  a declaratiilor fiscale pentru clientii nostri este una  foarte simpla si in stricta concordanta cu legislatia fiscala din Romania.

     Serviciul  de transmitere online a declaratiilor fiscale in format  electronic se adreseaza asociatiilor de proprietari si societatiilor comerciale.

     Cu ajutorul societatii noastre in depunerea declaratiilor fiscale online  veti obtine:

  • evitarea birocratiei in obtinerii  unui certificat de semnatura electronica pentru declaratii fiscale;
  • evitarea metodologiei stufoasa de  inregistrare a unui certificat calificat pentru semnarea declaratiilor fiscale;
  • economisirea banilor cu obtinerea unui  certificat calificat de semnatura electronica;
  • reducerea costurilor cu adaptarea  calculatorului la cerintele minime de configurare pentru a suporta un  certificat de semnatura electronica;
  • beneficiati de experienta noastra in  ultilizarea mijloacelor informatice, dar si de cunostintele noastre in materie  fiscala;
  • nu trebuie sa aveti grija reinnoirii  unui certificat de semnatura electronica.

      Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra societatea noastra pune la dispozitia fiecarui client un cont unic  pe site-ul nostru unde va vizualiza declaratiile fiscale transmise si  numarul de inregistrare la ANAF.

Intrați acum în legătură cu noi !